FCH: Probleme de lot înainte de confruntarea cu FC Viitorul

FCH vs Viitorul Constanța, etapa a XXVII-a din Liga 1

A.F.C.Hermannstadt joacă pe teren propriu împotriva celor de la Viitorul Constanța în etapa a XVII-a din Liga 1. Vorbim despre o confruntare între echipa situată pe penultimul loc în clasament – FCH – 15 – cu 22 de puncte și gruparea cu cea mai mica medie de vârstă din Liga 1 – Viitorul – 23 ani şi 6 luni, care ocupă în prezent locul 11 în clasament, păstrând șanse matematice la play-off. Echipa antrenată de Mircea Rednic vine după o serie de patru meciuri în care a obținut două rezultate de egalitate, o victorie și o înfrângere.

De cealaltă parte, sibienii au trei înfrângeri și o victorie obținută în ultimele patru etape, dar și o listă lungă de jucători incerți pentru confruntarea de sâmbătă. Este vorba despre fundașul central Ionuț Stoica, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, Saed Issah, Patricio Matricardi și Alexandru Mățel – accidentați. De asemenea, vârful de atac croat, Drazen Bagaric, cel care a înscris de două ori în ultimele două etape din campionat, este incert .

,, Avem multe probleme. Sunt trei jucători incerți și nu știm dacă îi putem recupera. Avem probleme de lot, mai ales că aceștia trei jucători sunt unii de bază. Cei care vor intra trebuie să aibă responsabilitatea necesară să câștigăm acest meci. Nu contează că intră X sau Y! Trebuie să arătăm iubitorilor de fotbal din Sibiu că suntem o echipă care vrea să rămână în Liga 1 și că avem potențial pentru a obține acest lucru. Întâlnim o echipă cu o academie foarte bună, cu jucători tineri formați de Academia Viitorul Constanța.” a declarat Liviu Ciobotariu, antrenor principal FCH

Antrenorul sibienilor susține că meritau victoria în ultimele meciuri, pentru că băieții de la FCH au jucat bine.

”În meciurile care au trecut, din punctul meu de vedere nu meritam să pierdem. În momentul în care jocul îți dă speranțe, vor veni și rezultatele. Știm că suporterii așteaptă foarte mult de la noi. A venit momentul să le dedicăm o victorie. Ei suferă alături de noi și îi înțelegem. Rugămintea mea este să aibă răbdare, fiindcă echipa va arăta mult mai bine. Pentru mine meciul cu Viitorul este foarte important, chiar dacă nu este unul capital, dar va fi unul de moral. Poate fi un restart pentru noi.”, Liviu Ciobotariu, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt

Viitorul şi FCH s-au mai întâlnit de șapte ori în principala competiţie internă, de patru ori s-au impus dobrogenii, de două ori au câştigat sibienii, iar o partidă s-a terminat la egalitate. A.F.C.Hermannstadt vs Viitorul Constanța va avea loc sâmbătă, 13 martie 2021, ora 14:30, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș. Meciul se va disputa fără spectatori în tribune, în conformitate cu normele sanitare impuse de autorități pentru combaterea răspândirii virusului SARS – CoV – 2.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru http://www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top