FCH-FCSB – Biletul virtual costă 5 lei

FCH-FCSB – Un meci pentru o revanșă!

După ce în tur FCSB a înscris 5 goluri pe Arena Națională, FC Hermannstadt caută să obțină revanșa. Echipa sibiană își dorește prima victorie în ultimele 9 etape. Sunt trei puncte de care sibienii au mare, mare nevoie, așa cum susținerea suporterilor adevărați trebuie să vină necondiționat!

Toate încasările din vânzările biletelor virtuale vor fi donate proiectului Academia FCH, din care face parte echipa a doua a clubului, formată din tineri jucători sibieni.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.

Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Meciul FCH-FCSB este programat duminică, 14 februarie 2021, ora 19:45. Partida va avea loc pe Stadionul Gaz Metan Mediaș și contează pentru etapa a XXIII-a din Liga 1.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top