O fată de 12 ani s-a spânzurat. Fratele mai mic a găsit-o

Fata de 12 ani s-a spânzurat în camera ei

”În jurul orei 19,40, prin apel 112, un bărbat a solicitat intervenția echipajelor medicale și a polițiștilor întrucât suspecta faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi încercat să se sinucidă, spânzurându-se în apartamentul în care domicilia, în orașul Cisnădie.”, a transmis Elena Welter, IPJ Sibiu.

Tatăl a ajuns acasă și a fost alarmat de fiul mai mic despre faptul că sora mai mare nu mai reacționează.

”Bărbatul fusese anunțat de către celălalt copil, un băiat în vârstă de 9 ani, că, după ce s-a întors acasă, ar fi găsit-o pe sora sa inconștientă.”, a adăugat Elena Welter.

Din păcate, la fața locului, medicii și polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, echipajul medical pronunțând decesul fetiței. În cauză, la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, s-a declanșat o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care a survenit decesul fetei.

Un echipaj SAJ a fost alertat să intervină

SAJ Sibiu a trimis un echipaj tip B la o solicitare in Cisnădie unde din primele informații o fată de 12 ani ar fi fost găsită spânzurată.

”La sosirea echipajului, a fost găsită o fată decedată. Din păcate echipajul nu a mai avut ce face pentru tânără.”, a declarat Genu Scridon, SAJ Sibiu.

Încă nu s-a găsit niciun ”bilet de adio”

Polițiștii din cadrul Poliției Cisnădie nu au găsit încă niciun bilet lăsat de fata de 12 ani. Deaceea nici părinții și nici anchetaorii nu știu care a fost motivul pentru care tânăra a recurs la acest gest.

Fata provenea dintr-o familie obișnuită, nu erau cunoscute probleme de ordin familial. Din primele cercetări se pare că nu a mai avut astfel de tentative în trecut.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top