Familia și Poliția o caută pe Ionela!

Actualizare: Minora a revenit acasă.

”Din investigațiile efectuate rezultă că minora nu a fost victima unei infracțiuni.” a transmis IPJ Sibiu.

Familia și Poliția: DACĂ AȚI VAZUT-O, SUNAȚI URGENT LA 112!

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 16 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 13 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 16,00, fiica sa minoră, MAXIM MARIA IONELA, în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliu, din localitatea Șelimbăr, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 155 cm, greutate 45 de kg, ochi căprui, păr șaten lung.

Conform celor spuse de familia Ionelei,în momentul plecării minora purta o geacă bărbătească din piele ecologică de culoare negru, bluză de culoare gri, pantaloni tip colanți de culoare negru cu imprimeuri florale pe exterior și încălțăminte tip sport de culoare alb.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top