Elevii de la Henri Coandă, locul 1 la ”Știu și Aplic”

Elevii vor reprezenta județul Sibiu la faza națională

Elevii Liceului Tehnologic „Henri Coandă” Sibiu au participat și anul acesta la Concursul Național ”Știu și Aplic – Securitate și sănătate în muncă”, faza județeană, unde au obținut locul I, la categoria ciclul inferior al liceului.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu împreună cu Inspectoratul Școlar al Județului Sibiu au organizat concursul „ȘTIU ȘI APLIC” – SECURITATEA ȘI SĂNĂTATEA ÎN MUNCĂ SE DEPRINDE DE PE BĂNCILE ȘCOLII – faza județeană- etapa practică, la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „Terezianum” Sibiu.

Concursul „ ȘTIU ȘI APLIC ” se desfășoară începând cu anul 2013 având o lungă continuitate atât la nivel județean cât și la nivel național, adresându-se în special elevilor de liceu și cadrelor didactice din secțiunea teoretică și tehnologică (ciclul inferior și superior) cât și învățământului profesional.

Faza județeană a concursului cuprinde o etapă teoretică, ce a constat într-un test grilă individual scris și o etapă practică.

La faza națională se vor califica echipele ocupante ale locului I din cadrul fazei județene. Desfășurarea concursului ȘTIU ȘI APLIC! la nivel național se va desfășura în perioada 12.05 – 14.05.2023, la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Iaşi.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top