Drum nou în Sibiu. Proiect în valoare de 3,5 milioane de lei

Drum nou între str. Intrarea Arieșului și Calea Dumbrăvii

Drumul de legătură între str. Intrarea Arieșului și Calea Dumbrăvii intră în CL. În ședința Consiliului Local Sibiu din această lună, Primăria Sibiu supune aprobării indicatorii tehnico-economici, după finalizarea studiului de fezabilitate pentru această investiție.

“Drumul va fi o alternativă de deplasare între Calea Cisnădiei și Calea Dumbrăvii pentru cei care tranzitează zona și o va decongestiona. Acesta va fi important și în contextul obiectivelor publice care vor fi create pe terenul fostei autobaze de transport public, unul dintre acestea fiind Campusul dedicat învățământului dual. Următorul pas în proiect este achiziția serviciilor de realizare a proiectului tehnic și execuția lucrărilor.”, transmite Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Investiția estimată la o valoare de 3,5 milioane de lei presupune: amenajarea unui drum cu două benzi în lungime de 330 m și a trotuarelor; crearea de piste pentru biciclete; amenajarea iluminatului public, cu corpuri de iluminat cu LED, conectate la sistemul de telegestiune; amenajarea rețelei de apă potabilă, a canalizării menajere și crearea canalizației pentru telecomunicații.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top