Bicicletele Sibiu Bike City se întorc în teren, din 1 aprilie. Nu e păcăleală!

Bicicletele vor fi disponibile în cele 44 de stații de andocare

Bicicletele au fost verificate și reparate cât timp au fost retrase din teren, la fel și GPS-urile cu care sunt dotate. Stațiile de andocare au fost și acestea verificate, iar echipamentele GSM cu care sunt dotate au fost optimizate pentru ca semnalul să fie la parametrii maximi și astfel să transmită date către aplicația mobilă în timp real.

Peste 400 de biciclete vor putea fi închiriate la aceleași tarife ca anul trecut, din 44 de locații răspândite în tot orașul. Pe lângă biciclete, seniorii vor avea la dispoziție 8 triciclete speciale pentru ei. Persoanele cu dizabilități motorii pot închiria 4 triciclete adaptate nevoilor speciale disponibile în stațiile din Piața Mică, parcarea de pe Cazarma 90, Grădina Zoologică și Aleea Mihai Eminescu, de lângă Stadionul Municipal.

Închirierea bicicletelor se face prin aplicația PBSC care poate fi descărcată gratuit pe orice tip de telefon mobil, Android sau IoS. Modul de închiriere și informații despre închiriere se găsesc pe site-ul https://spadpp.sibiu.ro/biciclete, în ghidul ”Sibiu Bike City”.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top