DOSAR PENAL pe numele proprietarului câinelui care a mușcat o fetiță în Cetății

Dosar penal deschis de BPA(Biroul pentru Protecția Animlelor)

Dosarul penal a fost deschis în urma plângerii depuse de o femeie, care a relatat și pe un grup de facebook că fetița ei de 7 ani, a fost mușcată în urma atacului unui câine.

Poliția Locală a reușit, cu ajutorul camerelor video, să identifice proprietarul câinelui care a mușcat o fetiță de 7 ani pe strada Cetății în data de 18 aprilie. Agenții de Poliție Locală au transmis aceste informații către Inspectoratul Județean de Poliție pentru continuarea cercetărilor.

”Reamintim pe această cale posesorilor de animale de companie că, atunci când le scot la plimbare, au obligația să le țină sub control cu lesă și botniță, pentru siguranța celorlalți cetățeni.”, au transmis reprezentații Primăriei Sibiu.

În puțin timp a fost descoperit domiciliul tânărului, după ce agenții i-au urmărit traseul pe camerele de supraveghere din zonă.

”În urma verificărilor desfășurate cu sprijinul Poliției Locale Sibiu, s-a reușit identificarea proprietarului câinelui, un sibian în vârstă de 29 de ani. De asemenea, s-a stabilit faptul că, în momentul producerii incidentului, câinele era însoțit de către un minor în vârstă de 12 ani, fiul vitreg al proprietarului, care fusese trimis să scoată câinele la plimbare de către mama sa, o sibiancă în vârstă de 32 de ani”, au anunțat reprezentanții IPJ Sibiu.

Cercetările continuă în acest dosar penal sub coordonarea Parchetului.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top