Doi tineri care au lovit un cal, acum au dosar penal!

Doi tineri opriți din drumul lor spre cârciuma din sat de un cal

În această noapte, în jurul orei 00,15, un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că două persoane lovesc un cal pe strada Principală din localitatea Cârțișoara.

”La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos și polițiștii Biroului Protecția Animalelor. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, în seara zilei de 15 aprilie a.c., în jurul orei 23,45, proprietarului calului a înhămat animalul la căruță și l-a încredințat unor consăteni, doi tineri în vârstă de 16, 19, ca să se deplaseze în localitate pentru a cumpăra băuturi alcoolice. Întrucât calul s-a oprit, cei doi i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu corpuri dure pentru a-l determina să meargă.” au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Calul a fost încredințat în continuare proprietarului, iar polițiștii Biroului Protecția Animalelor au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, să se stabilească toate circumstanțele săvârșirii faptei în vederea aplicării măsurilor legale care se impun.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top