Crucea Roșie – tur de forță prin 17 școli sibiene

Crucea Roșie Sibiu a ajuns azi la 17 școli gimnaziale din municipiul Sibiu și a distribuit 3.771 de pachete pentru copiii din clasele 0 – IV, pachete ce curpind produse pentru igienă orală oferite de Colgate: periuțe de dinți, pastă de dinți si un calendar, dar si diplome de participare pentru toți copiii.

A fost un tur de forță dar mulțumim voluntarilor noștri care au făcut posibilă această acțiune, atât la pregătirea pachetelor cât și la distribuirea lor. Mulțumim și prietenilor de la GLS care ne găzduiesc în depozitul lor toate acțiunile care implică depozitarea și pregăitrea pachetelor din cadrul programelor noastre umanitare.

Crucea Roșie – „Zâmbește pentru viitor”

Crucea Roșie Filiala Sibiu este partener în proiectul „Zâmbește pentru viitor” derulat de compania Colgate si Crucea Roșie Română prin care copiii din cilcul primar sunt instruiți de cadrele didactice în realizarea unui periaj dentar corect. Pe lângă pachetele oferite copiilor, fiecare școala a primit un mulaj dentar care va fi folosit în cadrul orelor de igienă dentară, dar și un pachet cu 30 de săpunuri Protex pentru a fi utilizate la toaletele unitățiilor de învățământ.

Până la finalul anului, acest proiect se va derula și în localitățiile din județul Sibiu și încă 5.522 de copii vor primi produse de igienă orală și vor beneficia de același instructaj pentru un periaj corect.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top