Crimă odioasă la Sibiu. Cum a fost găsită victimă în apartament?

Crimă odioasă la Sibiu

Crima a avut loc în ziua de sâmbătă, când un tânăr în vârstă de 24 de ani, orbit de gelozie și aflat sub influența unor substanțe psihoactive, a înjunghiat-o pe iubita lui cu mai multe lovituri de cuțit.

După o ceartă mai aprigă cu iubita lui, în vârstă de 21 de ani, bărbatul, cunoscut cu probleme psihice, a pus mâna pe un cuțit și a lovit-o în repetate rânduri. După ce i-a secționat jugulara, tânăra a decedat. Înainte de a părăsi apartamentul, presupusul autor al crimei a spălat-o pe femeie, a așezat-o pe pat, iar la gât i-a prins o eșarfă. Aceasta este imaginea pe care a găsit-o colegul de aparatament al celor doi tineri, când a ajuns acasă. El fiind persoana care a sunat la 112 să anunțe grozăvia.

Sursele Opinia de Sibiu ne-au declarat că victima s-a luptat pentru viața ei, deoarece anchetatorii au descoperit mai multe probe atât în apartament cât și pe corpul acesteia, care indică acest lucru.

Bărbatul bănuit de crima de pe Strada Mihai Viteazul, a fost prins în cursul zilei de sâmbătă, de jandarmii montani, în pădurile din apropierea Stațiunii Păltiniș.

Autorul crimei era cunoscut și de apropiații lui ca fiiind o persoană instabilă, în trecut plecând în repetate rânduri în pădurile din jurul Sibiului, cu scopul de ași face rău. De cele mai multe ori, iubita lui participa activ la căutări și s-a implicat în recuperarea lui.

”În cursul acestei zile(n.r. duminică,19.05.2024), judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu a dispus arestarea preventivă a persoanei în cauză pentru 30 de zile. Tânărul este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.”, a transmis IPJ Sibiu.

Luni, în jurul orei 12, familia tinerei din Făgăraș a venit la Morga Spitalului Județean Sibiu să ridice corpul neînsuflețit.

Procurorii sibieni continuă cercetările în acest caz.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top