Coronavirus – Jandarm răpus de covid19

Coronavirus – 6 zile la ATI

În cursul serii de miercuri, jandarmul sibian a intrat în stop cardio-respirator neresuscitabil. Vinerea trecută a ajuns la UPU cu afecșiuni pulmonare grave. A fost transferat pe Secția de Boli Infecțioase unde a fost tratat și monitorazat conform protocolului.

”Un jandarm în vârstă de 43 de ani, din păcate a pierdut lupta cu virusul SARS CoV-2. Acesta a fost internat în 23 octombrie prin UPU pe secția de boli infecțioase din cadrul SCJU Sibiu. A primit tratament conform protocolului și resurselor disponibile pe secție. Evoluția însă a fost una nefavorabilă, pacientul având afectare pulmonară masivă, confirmată de examinarea CT. În cursul serii trecute a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil.” a declarat Adreea Ștefan, Prefectura Sibiu.

Colegii din Inspectoratul Județean de Jandarmi Sibiu deplâng moartea căpitanului și spun că sunt alături de familie în această grea încercare.

„O veste tristă ne-a cutremurat pe toți în această dimineață. Colegul nostru, căpitan Câmpean Ionuț a încetat din viață. Jandarmul era internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu fiind confirmat pozitiv în urma testării SARS-Cov-2, în data de 23 octombrie a.c. Suntem alături de familia îndurerată şi resimțim, cu profund regret, pierderea unui camarad de nădejde și a unui om bun. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!”, transmite Lt. Picioiu Floriana.

Bărbatul era un mare iubitor de fotbal, și lumea fotbalistică din Sibiu îl simpatizau. Suporterii echipei AFC Hermanmstadt, dar și reprezentanții Clubului Interstar au postat pe facebook mesaje în memoria căpitanului.

Coronavirus - Jandarm răpus de covid19

Această veste vine în ziua în care la Sibiu au fost anunțate 260 de noi cazuri de infectare cu SarsCov2 și alte 4 decese.

Scroll to top