Copil căzut în gol de la etajul 5

Copilul are 3 ani

Copilul era singur în casă, luni dimineață, când a deschis geamul și a căzut în gol de la etajul 5 al unui bloc din cartierul Ștrand. Momentul prăbușirii a fost văzut de un sibian care încerca să își adoarmă fetița.

Vezi aici ce au declarat martorii la această tragedie.

”Luni dimineața, la ora 08.22, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că un copil în vârstă de aproximativ 3 ani este inconștient, pe un trotuar de pe strada Bârsei din municipiul Sibiu.”, transmitea IPJ Sibiu.

Un alt vecin a coborât din blocul de vis-avis și a sunat la 112. Echipajele SMURD sosite pe strada Bârsei  găsit victima, un băiat cu multiple traumatisme.

”Echipa medicală l-a intubat, minorul fiind inconștient. Aceasta a fost transportat de urgență la Spitalul de Pediatrie. ”

Medicii Spitalului de Pediatrie sunt rezervați în privința stării de sănătate a minorului. Micuțul se află internat pe secția ATI, în comă, stabil hemodinamic.

”La nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs acest eveniment.”, transmite IPJ Sibiu.

În acest caz s-a autosesizat DGASPC Sibiu, care urmează să efectueze o anchetă și să ofere consiliere psihologică familiei, în special minorilor din familie.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top