CJ Sibiu a publicat în SEAP anunțul privind construirea Spitalului nou. Ofertele se depun până în 29.12

CJ Sibiu, încă un pas pentru construirea Noului Spital Clinic Județean de Urgență Sibiu

CJ Sibiu a  încărcat anunțul în SEAP pe data de 18.11.2022 și publicat în 21.11.2021, sub nr. CN 1049654, iar termenul până la care firmele interesate își pot depune ofertele, prin încărcare în sistem, este 29 decembrie 2022, ora 15,00.

Analiza documentațiilor va fi realizată într-un termen de maxim 80 de zile lucrătoare de la data-limită de încărcare a ofertelor.

O descriere a viitorului spital este disponibilă pe următorul link.

Valoarea totală estimată a contractului de construire și echipare medicală a Noului Spital Clinic Județean de Urgență Sibiu este de 2.222.428.800,82 lei, fără TVA, cu un termen de execuție previzionat de 34 de luni de la data semnării contractului.

De precizat este faptul că, procedura este derulată cu clauză suspensivă, în sensul în care, CJ Sibiu va semna contractul de lucrări imediat după ce va fi semnat contractul de finanțare, după modelul urmat și în cazul extinderii și modernizării Aeroportului Internațional Sibiu.

Dată fiind valoarea, amploarea și importanța investiției, Consiliul Județean Sibiu a publicat în luna iulie a acestui an un anunț de intenție privind viitoarea licitație de construire a spitalului, oferind astfel posibilitatea firmelor interesate să-și pregătească o strategie, pornind de la valoarea estimată și o descriere succintă a proiectului.

Anunțul de intenție a fost publicat în SEAP în data de 05.07.2022, cât și în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, în data de 07.07.2022.

Prin publicarea în SEAP a anunțului privind achiziția lucrărilor de construire și echipare medicală a Noului Spital Clinic Județean de Urgență Sibiu, se face încă un pas spre realizarea celei mai mari și mai dorite investiții postdecembriste din județul Sibiu.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top