CFR SA – reparații de peste 14 milioane de lei la Gara Sibiu

CFR SA: reparații la obiective feroviare de pe raza județelor Sibiu și Harghita

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA investește 22,1 milioane de lei, din fonduri bugetare, pentru lucrări de reparații la 3 poduri/podețe de pe raza județelor Sibiu și Harghita și reparații la platforma stației Sibiu, prin înlocuirea aparatelor de cale și prelungirea tunelului pietonal.

Sucursala Regională CF Brașov a lansat licitația pentru execuția lucrărilor de reparații la podețul CF situat la km 33+203, între stațiile Vințu de Jos – Sibiu și la alte două obiective aflate între stațiile Ghimeș – Siculeni, din județul Harghita. Valoarea totală estimată, pentru lucrările de reparații la cele 3 obiective, este de 7.801.000 lei.

Anunţul de participare la licitaţia deschisă şi documentaţiile de atribuire sunt disponibile în Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice (SEAP), la adresa www.e-licitatie.ro. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 07.04.2021.

Lucrările la Gara Sibiu continuă

Tot pe raza SRCF Brașov a fost reluată și licitația pentru lucrări de reparații la platforma stației CF Sibiu, cu înlocuirea aparatelor de cale (Cap Y) și prelungirea tunelului pietonal până la linia 8, investiție în valoare estimată de 14.330.279 lei, cu termen limită de primire și deschidere a ofertelor în data de 29.03.2021.

”Lucrările de reparații la cele 4 obiective feroviare aflate pe raza SRCF Brașov sunt incluse în programul de investiții cu finanțare asigurată din fonduri de la Bugetul de Stat și au drept scop îmbunătățirea condițiilor de exploatare, prin creșterea gradului de confort și siguranță.”, Oana Brânzan, șef Serviciu Comunicare CFR SA.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top