Centrul de Vaccinare din căsuța lui Moș Crăciun s-a deschis!

Centru de vaccinare de astăzi în Piața Mare

Târgul de Crăciun din Sibiu în parteneriat cu Primăria Municipiului Sibiu, au dat startul unei campanii de vaccinare, al cărei scop este imunizarea sibienilor împotriva virusului SARS – CoV- 2, în pragul sărbătorilor de iarnă.

” Ne-a lipsit tuturor Târgul de Crăciun de anul trecut. Și bucuria din Piața Mare. Faptul că Sibiul este în perioada Crăciunului una dintre cele mai atractive destinații din țară, ne motivează să vrem să luptăm responsabil pentru orașul nostru. Sectorul turistic a avut foarte mult de suferit în pandemie și vrem să reprezentăm o soluție și un exemplu în această perioadă. Ecuația e una foarte simplă: mai mulți cetățeni imunizați prin vaccinare însemnă ca vom avea șanse tot mai bune să desfășurăm activități prin care să atragem în siguranță turiștii care lipsesc foarte mult orașului în ultimul timp.”, a declarat organizatorul Târgului de Crăciun, Andrei Drăgan Răduleț.

Centrul de Vaccinare dispun de Pfizer și Jhonson

Până în acest moment, cinci centre de vaccinare sunt deschise în Sibiu, Căsuța lui Moș Crăciun din Piața Mare fiind al șaselea. Programul după care funcționează Centrul de vaccinare Căsuța lui Moș Crăciun este din 12-21 noiembrie, între orele 12-20.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top