Bursa locurilor de muncă, 27 octombrie

Bursa locurilor de muncă are loc la Sibiu și Mediaș

Bursa locurilor de muncă organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, se desfășoară atât în Sibiu, la Cercul Militar, cât şi la Mediaş, la Casa Schuller, vineri 27 octombrie 2023, începând cu ora 9.00.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.

Agenţii economici care vor participa la Bursa locurilor de muncă pot să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele specifice locului de muncă pe care îl oferă.

”Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită. În acest sens, angajatorii care doresc să participe la eveniment pot să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, str. Morilor nr. 51 A, tel. 0269/210882 sau fax. 0269/230089 sau Agenţia Locală Mediaş, str. Comandor Dimitrie Moraru, nr. 3, tel. 0269/843731,fax 0269/846710.”, transmit organizatorii.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top