Biletele pentru Transilvania Tattoo Expo(26-28 mai) s-au pus în vânzare

Bilete și abonemante la Transilvania Tattoo Expo

Biletele și abonamentele la Transilvania Tatto Expo, convenţia de tatuaje care va avea loc în zilele de 26, 27 şi 28 mai, la Sala Thalia din centrul istoric al municipiului Sibiu, s-au pus în vânzare pentru Pasionaţii de tatuaje şi toţi cei care sunt dornici să descopere lumea tatuajelor

„Ne aflăm în faţă la Sala Thalia, unde în 26, 27 şi 28 mai va avea loc ediţia numărul 11 a Transilvania Tattoo Expo. Dacă vă pasionează tatuajele şi doriţi să vedeţi lumea tatuajelor în toată splendoarea şi diversitatea ei, vă aştept în weekendul 26-28 mai, la Sala Thalia, unde unii dintre cei mai buni artişti români împreună cu unii dintre cei mai buni artişti din Europa se întâlnesc să îşi etaleze talentele, lucrările, să facă cele mai reprezentative tatuaje pentru stilul fiecăruia. Biletele s-au pus deja în vânzare pe site-ul iabilet.ro la preţul de 15 lei pe zi, 35 de lei pe weekend. De asemenea, se pot achiziţiona şi de la faţa locului. Dacă vă pasionează lumea tatuajelor, vă aştept la Sala Thalia!”, a declarat organizatorul Transilvania Tatto Expo, Ovidiu Popârţan.

Biletele pentru o zi se vând cu 15 lei, iar abonamentul este de 35 de lei. Biletele şi abonamentele se pot achiziţiona din Sibiu, de la Sala Thalia, dar şi online, de pe iabilet.ro.

Transilvania Tattoo Expo, prima convenţie internaţională de tatuaje din România revine după pandemie, cu ediţia numărul 11 şi multe surprize. Ediţia din acest an marchează o premieră: convenţia de tatuaje de la Sibiu va fi promovată pentru prima dată de celebrul jurnalist britanic Charlie Ottley, pe Netflix, în cadrul serialului documentar de success, „Flavours of Romania”.

De-a lungul timpului, la Transilvania Tattoo Expo de la Sibiu au fost prezenţi participanţi de marcă ai scenei tattoo internaţionale, cum ar fi Robert Hernandez, Victor Portugal, Takami Horikoshi, Mike Skiver, Carl Crace , Stefano Alcantara, Benjamin Moss, Victor Policheri , John Montgomery, Maximo Lutz şi multi alţii.

Pentru programări puteţi contacta artiştii invitaţi, pe care îi găsiţi pe paginile de Facebook şi Instagram ale evenimentului, transilvaniatattooexpo şi pe site-ul oficial, tattooexpo.ro .

Partenerii media ai Transilvania Tattoo Expo: Rock FM, Zile şi nopţi, Good Time, Sibiu 100 %, Ora de Sibiu, Monitorul de Cluj, Monitorul de Mediaş, Mesagerul de Sibiu, Mesagerul de Alba, TV Eveniment, Radio Eveniment FM, Ştiri de Sibiu, Sibiu independent, Sibiul in imagini, Sibiul azi, Strada Cetăţii, Opinia de Sibiu, Sibiul bun.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top