Alina Graur – manager interimar la ”TBC”, din 5 martie

Alina Graur, fost director financiar-contabil al Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu a fost numită manager interimar

Prin dispoziția Președintei Daniela Cîmpean nr.70/5.03.2021, a fost numită în funcția de manager interimar al Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu doamna Lenuța-Alina Graur, pe perioada suspendării contractului de management al titularului postului, dl. Cristian Roman, desemnat în funcția de Secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Alina Graur din 2017 este angajată a Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu

Actualul manager interimar a deținut funcția de Director financiar-contabil al spitalului, începând din anul 2017 și până în luna martie 2021. De asemenea, în perioada 2009-2017 Alina Graur a fost șef serviciu Financiar-Contabil din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

alina graur„În calitate de Manager interimar al Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu este prioritară continuarea modernizării infrastructurii unității noastre sanitare. Este vorba despre ducerea la bun sfârșit a reabilitării a două pavilioane ale spitalului și a Dispensarului TBC, cu finanțare din fonduri europene. De asemenea, vom continua investițiile în aparatură și echipamente medicale de ultimă generație. În acest an vom finaliza și proiectul prin intermediul căruia spitalul va fi dotat cu un Computer Tomograf plus alte echipamente esențiale pentru depistarea și tratarea problemelor respiratorii. Desigur, momentan ne canalizăm toate eforturile pentru gestionarea cât mai eficientă a perioadei de pandemie COVID-19”, a declarat Alina Graur.

 

 

 

 


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top