Alexandra Maria Pîrvu, de 19 ani, a dispărut!

Alexandra Maria Pîrvu, din Ocna Sibiului, a plecat de acasă miercuri dimineața

Alexandra este o tânără în vârstă de 19 ani, care a plecat de acasă fără a mai reveni, iar acum este căutată de polițiștii sibieni.

”Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Aseară, 6 octombrie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, la data de 05 octombrie, în jurul orei 7, fiica sa, PÎRVU ALEXANDRA MARIA, în vârstă de 19 ani, a plecat de la domiciliu, din orașul Ocna Sibiului, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate 60 de kg, fața ovală, ochi căprui, păr șaten, lung, drept, constituție atletică. În momentul plecării, tânăra purta pantaloni lungi de culoare alb, geacă lungă de culoare bej, bluză de culoare bej, pantofi sport de culoare alb și avea asupra ei un ghiozdan mic de culoare bej. Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această tânără sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top