AFC Hermannstadt joacă în deplasare cu CS Mioveni, azi de la ora 18

AFC Hermannstadt, fără Butean în etapa #16

AFC Hermannstadt va înfrunta în deplasare, în etapa nr. 16 din Superliga, pe cei de la CS Mioveni. Confruntarea reunește două echipele aflate pe locurile 5 (FCH), respectiv 16 (CS Mioveni) în clasament. Sibienii au o linie de 6 victorii (4 pe teren propriu, 2 în deplasare), 5 rezultatede egalitate (4 în deplasare și 1 acasă) și 3 înfrângeri (2 acasă, 1 în depalsare), un meci mai puțin disputat, în timp ce argeșenii au o singură victorie, obținută în deplasare, 9 înfrângeri (3 acasă, 6 în deplasare) și 5 rezultate de egalitate( 4 pe teren propriu, 1 în deplasare).

AFC Hermannstadt a marcat 17 goluri și a primit 13. Cel mai bun marcator este atacantul Daniel Paraschiv, cu 7 goluri, urmat de mijlocașul ghanez Baba Alhassan, cu 6 goluri marcate. În topul assisturilor conduce fundașul lateral Mihai Butean, cu 4 pase de gol în 14 meciuri jucate.

C.S. Mioveni a marcat 9 goluri și a primit 22 până acum, în această ediție de campionat. Alexandru Buziuc, Blerim Krasniqi și Adrian Scarlatache (fost fundaș la A.F.C.Hermannstadt) au marcat fiecare câte două goluri.

Media de vârstă a FCH este 25,5 ani, iar potrivit site-urilor de specialitate valoarea totală de piață a celor 26 de fotbaliști legitimați este de 7 milioane de euro, penultima din Superliga. Cei mai bine cotați fotbaliști sunt fundașul lateral, Mihai Butean – 600.000 euro și mijlocașul ofensiv ghanez, Baba Alhassan – 600.000 euro.

În ceea ce privește media de vârstă a gazdelor de la CS Mioveni, aceasta este de 27,2 ani, iar potrivit site-urilor de specialitate valoarea totală de piață a celor 30 de fotbaliști legitimați aici este de 6,2 milioane de euro, ultima din Superliga. Cei mai bine cotați fotbaliști din lot sunt Nicolae Carnat, 24 de ani, 450.000 euro și Răzvan Trif, 25 de ani, 450.000 euro.

Cele două formații s-au întâlnit până acum de 6 ori în Liga 2, Cupa României, Superliga și barajul pentru promovare/ menținere în primul eșalon fotbalistic din România. FCH a câștigat 3 dintre confruntări, două meciuri încheindu-se la egalitate, iar unul singur cu victoria celor de la C.S.Mioveni.

Din lotul AFC Hermannstadt, fundașul lateral Mihai Butean este indisponibil, datorită cumului de cartonașe galbene (4).

Partida va avea loc luni, 31 octombrie, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni, începând cu ora 18.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top