Abonamente de parcare, între 6 și 189 litri de benzină(la prețul actual)

Abonamentele și Regulamentul de utilizare a parcării Hipodrom au fost făcute publice

Abonamentele pentru parcarea supraterană multietajată Hipodrom, care dispune de  319 locuri pentru autoturisme și 22 pentru motociclete, se pot cumpără de către locuitorii din zonă. Consiliul Local a aprobat în ședința ordinară din această lună regulamentul pentru utilizarea parcării, împreună cu tarifele aplicabile din 01.12.2022.

Parcarea poate fi utilizată:

  •  de cei care dețin abonament, pe bază de carduri de acces, cu locuri rezervate, aceștia urmând să parcheze la subsol, etajul 1, etajul 2 sau etajul 3.
  • de cei care au abonament, dar nu au locuri rezervate, care vor parca la parter și pe terasa clădirii, în limita locurilor disponibile
  •  de vizitatori, în baza unui tichet cu cod de bare eliberat la bariera de intrare, care vor putea utiliza parterul sau terasa, în limita locurilor disponibile. În acest caz, durata maximă de parcare este de 24 de ore consecutive.

Prioritate la cumpărarea unui abonament vor avea locuitorii din imobilele situate în perimetrul delimitat de străzile Mihai Viteazu – Rahovei – Oştirii – Nicolae Iorga, în care este situată această parcare.

Tarifele pentru utilizarea parcării le-am transformat în litri de benzină, la un preț de 7,6/litru.

  • loc parcare rezervat pentru autoturisme, 212 locuri disponibilepentru persoane fizice la prețul de 94,7 litri benzină(720 lei I auto/an). Tot pentru un asemenea abonament, persoane juridice trebuie să plătească 189,4 litri benzină(1440 lei I auto/an).
  • loc parcare rezervat pentru motociclete (15 locuri): persoane fizice/juridice – 47,3 litri benzină(360 lei/moto/an).
  • Abonament fără loc de parcare rezervat pentru autoturisme (97 locuri): persoane fizice/juridice – 13,15 litri benzină(100 lei/auto/lună)
  • Abonament fără loc de parcare rezervat pentru motociclete (7 locuri): persoane fizice/juridice – 6,57 litri benzină(50 lei/moto/lună)

Tarif parcare pentru vizitatori: 1 leu/oră pentru autoturism sau motocicletă

Programări online în perioada 1-15 noiembrie pentru prezentarea la ghișeele Serviciul de Administrare a Domeniului Public pentru contractarea unui abonament aferent lunii decembrie 2022 și anului 2023.

Cei care doresc să cumpere un abonament cu loc rezervat trebuie să facă o programare online, pe https://spadpp.sibiu.ro/, în secțiunea Programări online ghișeu, în perioada 1 noiembrie (de la ora 09.00) – 15 noiembrie (până la ora 24.00). Programările se vor face pentru prezentarea la ghișeu în perioada 16-29 noiembrie. Cererea se va putea descărca de pe site-ul SPADPP sau se va putea completa la ghișeu în momentul în care cetățeanul se prezintă pentru depunere.

Înainte însă, sibienii interesați sunt rugați să parcurgă cu atenție Regulamentul aprobat de Consiliul Local Sibiu. Pentru informații suplimentare, SPADPP vă stă la dispoziție la numărul de tel. 0269/213.302.

Scroll to top