2 evenimente sold out la Carnavalul Filarmonicii

2 evenimente cu casa închisă

”Carnaval simfonic” și Opera în concert ”Boema” sunt primele evenimente sold-out ale celei de-a doua ediții a Carnavalului Filarmonicii Sibiu. Evenimentul se desfăşoară la Sala Thalia din Sibiu în perioada 11 – 14 februarie 2021.

Primul festival cultural din acest an al orașului ”Carnavalul Filarmonicii” aduce la Sibiu 150 de artiști, implicați în cele patru evenimente. Aflată la a doua ediție, manifestarea propune publicului un program cu muzică simfonică, operă, tango argentinian și pop-rock.

Respectând normele de siguranță sanitară în vigoare, pentru fiecare eveniment au fost puse în vânzare un număr de 135 de bilete. Pentru primele 2 evenimente din program, respectiv ”Carnaval Simfonic” și Opera în Concert ”Boema”, toate locurile au fost epuizate. Însă, așa cum am obișnuit publicul, fiecare concert va fi transmis live pe pagina de Facebook a instituției.
La toate evenimentele Carnavalului, masca este obligatorie! Cele mai frumoase/inventive măşti vor fi premiate.

Evenimentul se va desfăşura cu prezenţa publicului, în limita a 30% din capacitatea sălii, respectând toate normele sanitare în vigoare. Biletele pentru concertul Hara și Seara de tango Argentinian sunt puse în vânzare online, pe platforma iabilet.ro, și la Casa de bilete a Sălii Thalia. Prețul unui bilet are valori cuprinse între 15 și 80 de lei. Informații suplimentare se pot obține la telefon: 0735566486.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top