125 de misiuni în acest sfârșit de săptămână

125 misiuni la care au intervenit pompierii ISU Sibiu

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au răspuns, în acest sfârșit de săptămână, unui număr de 125 de solicitări venite pe numărul de urgență 112, după cum urmează:

  • 109 persoane au primit asistență medicală de urgență din partea echipajelor de prim-ajutor medical calificat SMURD.
  • 3 incendii. Un incendiu vegetație uscată în municipiul Mediaș (în data de 23.04.2021), un incendiu tomberon deșeuri menjere in municipiul Sibiu, str. Aurel Popa ( în data de 24.04.2021) și un incendiu transformator electric aparținând unui operator economic, în seara zilei de 25.04.2021 în municipiul Sibiu, str. Râului. Toate cele trei incendii nu au produs pagube însemnate.
  • 5 activități de informare a populației cu privire la măsurile ce trebuie respectate pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19;

Reamintim cetățenilor că cea mai importantă armă pe care o avem în combaterea pandemiei cu virusul SARS-CoV-2 este adoptarea unui comportament responsabil la nivel individual prin respectarea următoarelor măsuri de prevenție:

  • purtarea măștii astfel încât atât nasul cât și gura să fie acoperite;
  • igienizarea frecventă a mâinilor după contactul cu mediul extern și evitarea ducerii mâinilor la nas, gură și ochi fără spălare/dezinfectare în prealabil;
  • evitarea locurilor aglomerate și păstrarea distanței de minim 2 metri față de persoanele din jurul nostru.

Pompierii militari sibieni se află non-stop la datorie, mobilizați pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului-ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top