Zboruri Sibiu-București, de 5 ori pe săptămână

Zborul de la Sibiu laBucurești, în 60 de minute

Zborurile Sibiu – București ce vor fi operate din 27 martie, precum și opțiunile de colaborare cu mediul de business și cu agențiile de turism au fost oprezentate de reprezentanții AirConnect. Vor fi disponibile 5 zboruri pe săptămână, totalizând 20 740 locuri pentru tot orarul de vară(27 martie – 28 octombrie 2023), la tarife începând de la 155,77 RON (tarif pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate), iar biletele de avion pot fi deja achiziționate de pe website-ul companiei, www.air-connect.com, din aplicația disponibilă în Apple Store si Google Play Store, ori prin intermediul agențiilor de turism.

În cadrul evenimentului au fost dezbătute și alte subiecte legate de oportunitățile oferite de noua rută, în contextul promovării județului Sibiu ca destinație turistică sau de afaceri.

„Urăm bun venit companiei AirConnect, alături de care ne dorim un parteneriat de lungă durată. Ca autoritate județeană facem tot ceea ce intră în atribuțiunile noastre ca să ne asigurăm că pasagerii, cât și operatorii de turism care vin pe aeroportul nostru vor avea parte de o infrastructură modernă, sigură și prietenoasă. În acest moment avem în derulare cea mai mare investiție din județ în valoare de peste 55 milioane de euro, prin care actualul terminal va fi extins, modernizat și dotat cu echipamente de ultimă generație ce vor simplifica și fluidiza procedura de check-in și controlul de securitate.”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

„Am fost conștineți în fiecare moment de necesitatea unui zbor direct spre București de la Sibiu, însă cu oferta din piață, până la apariția AirConnect, demersurile noastre nu s-au concretizat în asigurarea unei conexiuni sustenabile pe termen lung raportat la corelarea cererii cu oferta din punct de vedere al capacității alocate. ”, a declarat Marius Gîrdea, Director General Aeroportul Internațional Sibiu.

„Compania aeriană AirConnect s-a născut din dorința de a deservi piața regională din România, oferind zboruri pe rute neoperate în prezent, dar care sunt solicitate frecvent de comunitățile locale. Decizia de a introduce zborurile regulate între Sibiu și București pe toată durata anului a fost simplă, având sprijinul Aeroportului Internațional Sibiu și cunoscând interesul pentru această rută, atât din partea celor din București care merg la Sibiu în interes de afaceri sau pentru turism.”, a declarat Tudor Constantinescu, Director General AirConnect.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top