Vom avea iluminat festiv în Sibiu. Brad de 24m

Vom avea iluminat festiv în Sibiu și anul acesta, în plină pandemie. Municipalitatea a început să instaleze iluminatul de sărbători în Sibiu. Vom avea și anul acesta brad, înalt de 24m. Iluminatul festiv trebuie să fie instalat și funcțional în piețele centrale și zona istorică până la mijlocul lunii noiembrie. Iar până în 27 noiembrie, celelalte artere din oraș vor fi împodobite cu ornamentele luminoase.

Brad de 24m. Iluminat festiv ca în 2019

“Anul acesta va fi un Crăciun altfel, când trebuie să fim cu toții responsabili și să respectăm măsurile de protecție. Nu am cumpărat ornamente noi, mai ales în acest context dificil și din punct de vedere financiar, dar știu că sibienii se vor bucura să revadă Sibiul îmbrăcat în hainele sărbătorilor ”, Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

În Piața Mare se instalează deja cupola de lumini și urmează să fie montate ornamentele pe cei 8 stâlpi centrali și țurțuri luminoși pe streșinile caselor din Piață. Apoi se va instala și bradul de Crăciun achiziționat anul trecut, înalt de 24 de metri și împodobit cu globuri aurii, roșii și argintii.

În Piața Mică vor fi ornați stâlpii de iluminat și streșinile, iar în fața Casei Artelor va fi montat un al doilea brad de Crăciun. Pe Podul Minciunilor va fi amplasată și anul acesta cupola de lumini care a devenit una dintre mărcile Sibiului în sărbătoare. Ornamente se vor amplasa și în Piața Huet, pe bulevardul Bălcescu și în parcul și pe strada Cetății, pe str. G-ral Magheru și strada Avram Iancu.

Scroll to top