Vaccinare pentru toată lumea la Cazarma 90

Începând de sâmbătă, 15 mai, la centrul de vaccinare drive-through, deschis în Parcarea Cazarma 90, se vor putea vaccina toate persoanele care se prezintă la acest centru, indiferent de mijlocul sau modul de deplasare.

Centrul de imunizare este funcțional zilnic, în intervalul orar 09:00-19:00 și dispune de patru fluxuri de vaccinare, iar vaccinul administrat va fi cel produs de compania Pfizer BioNTech.

Vaccinare pentru toată lumea

Persoanele care nu se prezintă la centru cu mașina, ci pe jos sau cu bicicleta vor avea la dispoziție un cort pentru monitorizarea post – vaccinare.

„Încă de la primele discuții pe care le-am avut cu Primăria Municipiului Sibiu, Direcția de Sănătate Publică și ISU Sibiu, datorită faptului că acest centru este amplasat într-o zonă centrală, ne-am dorit să facem amenajarea acestuia de așa natură încât să poată fi vaccinați toți cei care doresc acest lucru și să facilităm astfel accesul sibienilor la imunizare. În urma acestui fapt, împreună cu Direcția de Sănătate Publică am solicitat Institutului Național de Sănătate Publică și CNCAV o aprobare pentru a putea vaccina toate persoanele care se prezintă la acest centru de vaccinare, indiferent de mijlocul sau modul de deplasare. Totodată, este o bucurie faptul că sibienii sunt dornici să se vaccineze și dau dovadă de implicare pentru a reveni la normalitate.” transmite prefectul județului Sibiu, Mircea – Dorin Crețu.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top