Unelte la cele 3 intrări ale cimitirului

Unelte se găsesc în duapuri special amplasate de municipalitate

Sibienii care merg în Cimitirul Municipal pentru a îngriji mormintele au acum la dispoziție dulapuri cu unelte amenajate de către serviciul care administrează Cimitirul. Utilizarea uneltelor este gratuită.

Au fost amplasate patru dulapuri la cele trei intrări ale Cimitirului – la cea dinspre piața de flori, la intrarea dinspre Calea Dumbrăvii, la cea dinspre Calea Cisnădiei, dar și pe aleea din zona Eroilor Revoluției. Fiecare dulap conține o sapă mică, greblă, foarfecă de grădină, mătură mică, făraș, un set de ustensile grădinărit de mână, stropitoare și saci de gunoi.

”Cum trebuie procedat pentru a le folosi? Cetățenii care doresc să se folosească de acestea vor apela numărul de telefon înscris pe fiecare dulap. Un angajat al Serviciului Cimitir le va preda cetățeanului, după ce acesta va înscrie în registru datele sale de identificare. Fiecare persoană poate utiliza uneltele pe o perioadă de maxim 2 ore/utilizator, după care acestea vor fi aduse de cetățean înapoi în dulap pentru a permite și altora să le folosească.”, au precizat reprezentații Primăriei Sibiu.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top