Un Cadou inedit de Crăciun, pentru un 2021 mai bun – VIDEO

Cadou inedit de sărbători oferit orașului Sibiu și tuturor din online

O trupă de streetdance a filmat în cateva ore un dans inedit. Accente de hip-hop, o melodie veselă de Craciun și decorul feeric din centrul Sibiului au fost ingredientele unui cadou reușit. Numai zăpada a mai lipsit din peisaj,

„Am pus bazele unei coregrafii, unui musical să-i spunem așa despre Crăciun în pași de dans mai degrabă, alegând și un altfel de ritm, un ritm mai hip-hop, mai stradal care să ne ofere liberate de mișcare.”, Alexandru Filip Svaricek, coregraf trupa YoungTillDeath.

În ajunul Crăciunului, cei 26 de dansatori au filmat coregrafia. Aceștia au repetat singuri, acasă în timp ce vizionau tutorialele pe telefon. Platoul de filmare a fost cele două pieți centrale. Dansatorii au dorit sa aduca un cadou special  sibienilor și nu numai.

”Am avut antrenamente online, ne-a trimis tutoriale antrenorul nostru. Am învățat acasă și am venit aici în Piața Mare să filmăm.” – Adelina Tamasciuc.

Video dans  Studio K

Muzica și dansul au format împreună un cadou bine venit, mai ales în momentele dificile din pandemie. Artiștii sunt convinși că în ciuda maștilor și a distanțării, ei au putut transmite multe zâmbete tuturor celor care au vizionat clipul.

”A fost un feedback pozitiv, oamenii opreau să se uite și mai filmau. A fost ceva la care nu se aștepta multă lume, mai ales că a fost spontan. Am ajuns aici și am început să filmăm.” – Laura Zaharie

„Am răspândit bucurie și fericire pentru toți și m-am simțit atât de bine să iau parte la un așa proiect frumos de Crăciun.” – Carina Stoia.

Scroll to top