Transilvania Gastronomică 2021

Transilvania Gastronomică, ediția a VII-a

Începutul toamnei coincide cu festivalul nebun de frumos al culturii gastronomice locale: Transilvania Gastronomică, unde se reunesc chefi din țară să sărbătorească ineditul produselor locale în Sibiu și împrejurimi și să împărtășească din experiența lor cu iubitorii bucătăriei.

Tematica celei de-a VII-a ediții a festivalului este carnea. Fie că e vorba despre oaie, mangaliță, vită, păstrăv sau sosuri și arome ori tehnici de preparare sau promovare, pasionații de bucătărie și bucătarii sunt așteptați la masterclass-uri să caște ochii de curiozitate, să adreseze întrebări încuietoare și să ridice sprâncenele a uimire după un „Mmm, nu m-aș fi gândit la asocierea asta de arome și texturi!”.

Pe lângă masterclass-uri, în cadrul festivalului vor avea loc și două cine: vineri, 03.09.21 – 19:30 Influențele culturii romani în bucătăria transilvăneană și duminică, 05.09.21 – 19:30 Fall Dinner Stories.

Proiectul este co-finanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2021.

Programul și detaliile sunt disponibile online pe: https://experiences.mytransylvania.ro/transilvania-gastronomica-food-culture-festival/.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top