Testare gratuită oferită de Crucea Roșie Filiala Sibiu

Testare în paralel cu vaccinarea în Căsuța lui Moș Crăciun

Crucea Roșie Filiala Sibiu derulează în perioada 12 noiembrie – 21 noiembrie o campanie de testare gratuită pentru SARS COV 2. Acțiunea se va desfășura la Căsuța lui Moș Crăciun din Piața Mare, unde voluntarii vor fi prezenți în intervalul orar 16.00 – 18.00, în paralel cu campania de vaccinare derulată de Primăria Sibiu.
Având în vedere că înainte de vaccinare este recomandată efectuarea unei testări, venim în sprijinul sibienilor cu această inițiativă.

”Testarea se va realiza cu teste pentru salivă puse la dispozie de AEA Medical. Pentru a participa la testare, sibienii trebuie să știe că nu pot consuma niciun fel de alimente sau băuturi înainte cu cel puțin 20 de minute. În situația în care nu este respectată această reglementare, e posibil ca testele să dea rezultate fals pozitiv sau fals negativ. În eventualitatea unui rezultat pozitiv, vor fi îndrumați să realizeze un test PCR.”, a transmis Raluca Morar, director Crucea Roșie Filiala Sibiu

Aceasta este o inițiativă a Crucii Roșii Sibiu derulată în parteneriat cu organizatorii Târgului de Crăciun, AEA Medical, Primăria Sibiu și DSP.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top