Teatru la cinema, din 8 iunie 2021

Teatru la cinema – o nouă provocare marca TNRS

După succesul Scenei Digitale, care a atras abonați din întreaga lume și vizualizări record, filmul „Cea mai frumoasă zi”, regizat de Ofelia Popii, va inaugura marți, 8 iunie 2021, cel mai nou proiect al Naționalului sibian, realizat în colaborare cu Asociația EXPLOSGC și cu Multiplexul CineGOLD. Începând cu luna iunie, iubitorii teatrului și filmului se pot bucura de producțiile Scenei Digitale în confortul sălilor CineGOLD din Promenada Mall Sibiu.

La proiecția de deschidere, spectatorii vor avea parte de o sesiune de autografe cu îndrăgita actriță Ofelia Popii, dar și cu actorii din distribuția filmului, Ciprian Scurtea și Adrian Matioc. Costul unui bilet este în valoare de 28 de lei și poate fi achiziționat prin casieriile de la intrarea în sălile de cinema și online folosind aplicația CineGOLD.ro. Acesta este doar un prim pas către a ajunge la un public cât mai divers prin intermediul marilor ecrane.

Din 8 iunie 2021, producțiile Scenei Digitale se văd și în sălile de cinema CineGOLD din Sibiu.

TEATRU LA CINEMA
Program iunie 2021

Marți, 8 iunie 2021
Ora 19:00
„Cea mai frumoasă zi” – regia Ofelia Popii

„Trăim în izolare și murim în singurătate. Destinul este propriul psihic care ne conduce cu o voință ce nu ne aparține.”, Ofelia Popii

Marți, 15 iunie 2021
Ora 19:00
„Femei” – concept semnat Raluca Iani

”Dramă, ironie, umor absurd, tragicomedie – toate acestea sunt filtrate printr-o paletă amplă de trăiri. Femei este un spectacol ce orbitează în jurul unui singur mare personaj – Femeia.”

Marți, 22 iunie 2021
Ora 19:00
„Mici crime conjugale” – de Mariana Cămărășan și Amalia Florina Iorgoiu

„Cred în puterea teatrului de a ne face să pătrundem în adâncurile proprii, în a ne releva inconștientul.” – Amalia Florina Iorgoiu

”Adevărul care eliberează nu e cunoașterea la scara unu la unu a faptelor, ci iubirea.” – Mariana Cămărășan

Marți, 29 iunie 2021
Ora 19:00
„Orb de mină” – regia Bogdan Sărătean

”Râdem mult, cu gura până la urechi. Ca la cea mai veselă piesă bulevardieră. Iar eroii sunt orbi și minusculi.”

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.

 

Scroll to top