Șurilă Iepurilă – Bazarul de Paști din Șura Mare

Șurilă Iepurilă – bazar caritabil

Copiii îl așteaptă pe Iepurașul de Paști cu icoane pictate pe sticlă, ouă și coronițe realizate prin tehnica șervețelului și a marmurei. Elevii din Șura Mare cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani au lucrat timp de trei săptămâni ca să îi încânte privirea iepurașului.

Bazarul Șurilă Iepurilă va avea loc în Vinerea Mare, pe terenul de fotbal din comună, începând cu ora 11, timp de 6 ore.

Inițiativa aparține unui grup de voluntari inimoși din comunitatea Șura Mare, care au „șlefuit” talentul copiilor și le-au umplut timpul liber din vacanța de primăvară.

”Vă invităm vineri, 30 aprilie, pe terenul de fotbal, în intervalul orar 11-17, pentru a admira micile capodopere (iconițe, coronițe sau ouă din plastic decorate prin tehnici moderne), pe care noi le considerăm un cadou ideal pentru a vă decora masa și casa, cu ocazia Sfintelor Paști. Fiecare produs achiziționat reprezintă de fapt, o cărămidă pusă la realizarea unei asociații care își dorește promovarea comunei și reînvierea tradițiilor. Sărbători Fericite!”, transmit organizatorii Bazarului de Paști.

Evenimentul se adresează publicului dornic de a achiziționa un cadou special cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Suma care se va strânge va ajuta la înființarea unei asociații, al cărei scop este crearea de activități pentru copiii din comuna Șura Mare. Prin intermediul atelierelor, micii meșteri își pot dezvolta creativitatea, îndemânarea și abilitățile motrice.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top