Starea de bine, o stare pentru fiecare zi!

Starea de bine, a V-a zi din #săptămânasănătățiiemoționale

Ultima zi din Săptămâna sănătății emoționale a avut tema: Starea de bine. Prin hainele preferate sau amuzante, poveștile de suflet, dans, desene, rețete de fericire, zâmbete și îmbrățișări am încercat să alungăm ploaia.

În sufletele copiilor de la Noica soarele a strălucit astăzi, zâmbetul a fost eticheta zilei, iar tot ceea ce îi face fericiți a fost invocat prin gândurile lor pure și sincere.

”Dragi părinți, acordați cinci minute din timpul dumneavoastră și întrebați-vă copilul(copiii) : Care este rețetă fericirii tale? Veți afla lucruri minunate despre ei, va vor încânta cu sinceritatea lor. Și, reflectați puțin asupra întrebării : Dar, rețeta fericirii mele care este?!”, au transmis cadrele didactice.

Astfel s-a încheiat o săptămână minunată la Liceul Teoretic Constantin Noica. Însă, misiunea de a fi fericiți, de a veni cu bucurie la școală nu se finalizează astăzi. Va continua….

Elevii Liceului Teoretic „Constantin Noica” au încheiat cu stare de bine această provocare din Săptămâna Sănătății Emoționale. Astăzi, chiar dacă a plouat neîncetat, în pauză, pe holurile școlii, a răsunat bucuria tuturor. Elevii și-au manifestat emoția și au transpus-o într-un dans pe melodia Jerusalema. De la mic la mare, s-a simțit starea de bine. Ca o victorie binemeritată elevii s-au felicitat reciproc pentru participarea la activități.

Ochii copilașilor au transmis că totul este posibil prin COLABORARE, cuvântul magic de azi.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top