Spectacole BIS pentru copiii defavorizați din 2 localități sibiene

Spectacole în Cisnădie și Dumbrăveni cu actorii BIS Teatru

Spectacolul “POVEȘTI AFRICANE”, cu Andrada Grosu și Shama Leah s-a jucat în 15 aprilie la Centrul de Zi A.C.C.E.S. Dumbrăveni și se va juca marți, 19 aprilie, la “S.O.S. Satul Copiilor” Cisnădie.

“Scrisori penru bunicii noștri” este un program cultural multianual implementat de Asociația BIS din Sibiu (BIS Teatru). În activitățile programului sunt implicați 20 de copii și adolescenți de la S.O.S. Satul Copiilor Cisnădie și de la Centrul de Zi A.C.C.E.S. Dumbrăveni, precum și 20 de seniori de la cămine de vârstnici din Sibiu și din Săliște.

Din toamna anului 2021, pe ruta Sibiu-Cisnădie-Dumbrăveni-Săliște, copiii au întreținut o corespondență cu vârstnicii, sub coordonarea trainerilor Andrada Grosu și Claudiu Fălămaș, precum și a psihoterapeutului Bianca Babeș.

Scrisorile acoperă cele patru anotimpuri, urmând a se constitui în materialul unui scenariu care va sta la baza unui spectacol comunitar, în care vor fi implicați activ actori profesioniști alături de copii aflați în situație de risc și vârstnici.

Programul spectacolelor pentru tineret din cadrul programului cultural multianual “SCRISORI PENTRU BUNICII NOȘTRI”:
15.04.2022, ora 14:00, Centrul de Zi A.C.C.E.S. Dumbrăveni – POVEȘTI AFRICANE
19.04.2022, ora 16:30,  SOS Satul Copiilor Cisnădie – POVEȘTI AFRICANE
01.05.2022, ORA 17:00, Casa de Cultură Cisnădie – MUZICANȚII DIN BREMEN
15.06.2022, ora 18:00, Grădina Bis, Sibiu – ANAZ ȘI DRAGONUL

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top