Soțul și-a găsit soția spânzurată| VIDEO & FOTO

Soțul a căutat-o, de teama să nu își facă ceva

Soțul Dianei, alături de familia lor, au căutat-o astăzi, după ce tânăra nu mai răspundea la telefon. În jurul orei 18:40, soțul a zărit o haină într-un pin aflat pe un teren neîngrijit din apropierea casei celor doi. Când s-a apropiat și-a dat seama că este Diana. Tânăra era născută în anul 1991.

Locuitorii de pe strada Săcel, care l-au ajutat pe soțul Dianei, în momentul în care acesta a găsit-o atârnată în copac, ne-au relatat că femeia se afla sub tratament medical.

”Era(n.r. soțul) în stare de șoc. A fugit vecinul cu un cuțit să ajute să o dea jos mai repede, dar până să ajungă acolo era deja coborâtă. Familia zicea că o caută de câteva ore, și că era sub tratament pentru o boală …”, ne-a povestit o doamnă.

Apelul la 112 a fost efectuat la ora 18:45. În câteva minute pe strada Săcel a ajuns un echipaj SMURD cu medic.

”La ora 18:52, echipajul SMURD cu medic a ajuns la locul intervenției și a constatat că persoana prezenta rigiditate cadaverică.”, ne-a transmis Sg.maj. Andreea Ștefan, ISU Sibiu.

Corpul Dianei a fost ridicat de Medicina Legală la 20:25, după ce procurorii și criminaliștii au efectuat cercetarea la fața locului.

”La nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele în care a survenit decesul femeii.”, a declarat agent șef adjunct Elena Welter, IPJ Sibiu.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top