Protest în miez de noapte pe străzile din Sibiu. Urmează amenzile!

Sibiu: zeci de protestatari fără mască

Protestul spontan, s-a aprins și la Sibiu, după ce oamenii văzut ce s-a întâmplat toată seara în alte mari orașe din țară. Motivul care a scos în Piața Mare și pe străzile din alte orașe a fost unic: noile restricții pentru limitarea extinderii pandemiei.

”Jos Guvernul”, ”Jos masca”, ”Jos Arafat”, ”Ieșiți din casă, e și țara voastră”, ”Ne-ați umilit”

Punctul de întâlnire al protestatarilor a fost Piața Mare. De aici au plecat în marș până pe bulevardul Mihai Viteazu și înapoi.

Totul s-a terminat spre dimineață, când toți au plecat spre case, dar nu înainte de a promite că se vor întâlni și luni la ora 15 în fața Prefecturii Sibiu.

Protest pașnic, dar cu amnezi

”Protestul a fost organizat fără respectarea prevederilor legale, în consecință în perioada imediat următoare vor fi aplicate sancțiuni contravenționale atât organizatorilor cât și participanților, în conformitate cu legislația în vigoare. În continuare, se fac verificări pentru identificarea persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Sibiu

Protestul de azinoapte nu a fost făcut fără autorizație, și pentru a-și susține crezul, majoritatea protestatarilor nu au respectat nicio formă de protecție împotriva răspândirii noului coronavirus. Cu toate acestea, protestul a fost unul pașnic.


Pentru mai multe informații din județ, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top