Romulus, în vârstă de 33 de ani, a dispărut!

Romulus a plecat de acasă în data de 15 octombrie

Romulus este un bărbat în vârstă de 33 de ani, care a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni. Acum, polițiștii sibieni îl caută.

”Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Duminică, 16 octombrie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, fiul său, IAKAB ROMULUS, în vârstă de 33 de ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Sibiu, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate 65 kg, păr negru, tuns scurt, ten măsliniu, constituție slabă. În momentul plecării, persoana în cauză purta un haine sport (trening) închise la culoare, încălțăminte tip sport și șapcă albă. Semne particulare: tatuaj în zona gâtului.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top