Rock the Symphony, joi la sala Thalia

Rock simfonic la Filarmonica Sibiu

Deep Purple, Adele, Guns N’Roses, One Republic, Nirvana, Jimi Hendrix, Ed Sheeran, Bruno Mars, Queen sau Michael Jackson vor putea fi ascultate, în interpretarea Orchestrei Filarmonicii Sibiu, joi 13 mai 2021, cu începere de la ora 19 la sala Thalia. Biletele au fost puse în vânzare la Casa de bilete a Sălii Thalia și online, pe iabilet.ro. Accesul se face în limita a 30% din capacitatea sălii.

Rock the Symphony este numele evenimentului acestei săptămâni de la Sala Thalia. Orchestra Filarmonicii Sibiu, dirijată de Remus Grama, alături de solistul Sorin Petrescu (pian) vor interpreta muzică pop-rock, de la cunoscutul hit Deep Purple ”Smoke on the Water” sau ”Bohemian Rhapsody” a grupului britanic Queen până la ”Thriller”-ul lui Michael Jackson și mult mai tânăra ”Counting stars” a celor de la One Republic.”, au declarat reprezentanții Filarmonicii de Stat Sibiu

Remus Grama, muzician venit de la Târgu Mureș este și membru fondator al Bohemia String Quartet. Tânăr muzician cunoscut publicului târgumureșean și din evoluțiile sale ca dirijor în concertele Filarmonicii din Târgu Mureș, Remus Grama este absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca si vocația dirijorală s-a relevat în ultimii ani. A participat la cursurile de măiestrie ale dirijorului Konrad von Abel din Germania, fost asistent al maestrului Sergiu Celibidache; începând cu anul 2018 este dirijorul permanent al Bohemian Symphonic Orchestra, cu care are la activ proiecte precum spectacolul Vița-de-Vie “În Corzi” din Festivalul AWAKE ediția 2018, sau Bohemian Symphony din ediția 2019 a aceluiași festival. De asemenea este dirijorul permanent al Rock Classic Chamber Orchestra din München – Germania.

Biletele pentru concertul ”Rock the Symphony” s-au pus în vânzare la Casa de bilete a Filarmonicii Sibiu și online pe iabilet.ro. Prețul unui bilet este de 30 și 40 de lei. Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe întreaga durată a concertului.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top