Psiho+, concurs februarie-martie 2023

Psiho+ etapa județeană și-a desemnat câștigătorii

Psiho+ este un proiect educațional regional implementat prin Cabinetul de Asistenţă Psihopedagogică la Liceul Teoretic “Constantin Noica” Sibiu, de către Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Cluj în parteneriat cu Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Sibiu şi Liceul Teoretic “Constantin Noica” Sibiu.

Adresat elevilor de liceu, din clasele X-XII, proiectul are ca scop dezvoltarea personală, mai specific formarea unei imagini de sine bazate pe o autocunoaştere reală, în contextul influenţei ridicate a social-media în zilele noastre.

“Psiho+ – imaginea de sine în epoca media” este un concurs de eseuri pe teme aflate la intersecţia între psihologie, consiliere şi orientare, dezvoltare personală/ autocunoaştere şi gândire critică, tematica concursului fiind „Imaginea de sine în epoca media”.

La etapa judeţeană, elevii Liceului Teoretic “Constantin Noica” din Sibiu coordonați de prof.consilier școlar dr. Monica Decean de la C.J.R.A.E Sibiu, prof. Cristina Husariu și prof. Trînbițas Oana de la Liceul Teoretic “Constantin Noica”Sibiu au reusit să obţină cele 3 premii. Elevele premiate sunt:

  • Premiul 1 – Craiu Ioana-Maria X B
  • Premiul 2 – Virchea Rucsandra X B
  • Premiul 3 – Grecu Katrina XII Bet

Locurile 1 și 2 merg mai departe, la etapa regională. Mult succes!

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top