Programul de acces în Cimitirul Municipal s-a modificat

Programul de acces în Cimitirul Municipal s-a redus

Programul de la Cimitirul Municipal s-a modificat începând din această lună, prin reducerea acestuia, odată cu începerea sezonul rece, când se întunecă mai repede. Astfel, până în 31 martie, Cimitirul Municipal va fi deschis zilnic între orele 8.00 – 17.00. În sezonul cald, 1 aprilie – 30 septembrie, accesul cetățenilor în Cimitir este posibil zilnic, în intervalul orar 7.00-20.00.

Acest orar este reglementat prin noul Regulament de Organizare și Funcționare, aprobat de Consiliul Local Sibiu în luna august a acestui an.

Accesul auto în Cimitirul Municipal se face în baza unui tichet, în valoare de 3 lei, care se achită la ieșirea din incintă și poate fi plătit în numerar sau cu card bancar, la automatele de plată instalate la cele două porți: Poarta 1, cea principală, cu ieșire în Calea Dumbrăvii și Poarta 5, cea dinspre Calea Cisnădiei.

Pentru accesul mașinilor pot fi eliberate și cartelele de tip abonament cu 10 ieșiri – 25 de lei, cu 25 de ieșiri – 50 de lei sau cu 50 de ieșiri – 75 de lei. Și acestea pot fi încărcate la automatele de plată amplasate la cele două ieșiri, precum și la ghișeul din clădirea administrativă.

Acces auto gratuit în zilele de sărbătoare

Accesul autoturismelor va fi gratuit în zilele de 31 octombrie și 1 noiembrie, când credincioșii marchează „Ziua de pomenire a morților”.

Accesul auto în Cimitirul Municipal este gratuit în toate zilele de sărbători legale.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top