Primăria Sibiu distribuie o nouă tranșă de pachete cu produse de igienă

Primăria Sibiu distribuie începând de miercuri, 3 februarie produse de igienă

Primăria Sibiu prin Direcția de Asistență Socială va începe distribuirea celei de-a treia tranșă de pachete cu produse de igienă persoanelor cu venituri reduse din municipiul Sibiu. Programul se adresează persoanelor beneficiare de venit minim garantat și familiilor care primesc alocația pentru susținerea familiei.

Pachetele sunt distribuite în cadrul programului „Acordarea de pachete cu produse de igienă în cadrul POAD 2018-2020”, proiect cofinanțat din Fondul de Ajutor European destinat celor mai dezavantajate persoane prin Program Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014-2020.

Fiecare pachet are o greutate de aproximativ 5 kg și conține următoarele produse de igienă: 5 periuțe de dinți, 300 ml de pastă de dinți, 500 ml de săpun lichid, 800 ml de șampon pentru copii, 500 ml de șampon pentru adulți, 2,7 kg de detergent pentru rufe.

Pachetele vor fi distribuite la Cantina Municipiului, situată pe strada Calea Gușteriței nr.22, în intervalul orar 9-14, după cum urmează:
– miercuri, 3 februarie și joi, 4 februarie, către beneficiarii de alocație pentru susținerea familiei (247 de beneficiari)
– vineri, 5 februarie, către persoanele beneficiare de venit minim garantat (380 de beneficiari)

Documentele necesare pentru ridicarea pachetelor:
– cartea de identitate/buletinul/carte de identitate provizorie
– certificatul de naștere pentru copiii sub 14 ani, în original

Precizare! Persoanele care se prezintă pentru ridicarea pachetelor sunt obligate să respecte măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu coronavirus, respectiv purtarea măștii de protecție, menținerea distanțării fizice în perioada de așteptare pentru preluarea produselor și utilizarea dezinfectantului pentru mâini, pus la dispoziție de Cantina Municipiului.


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.


 

Scroll to top