Pomul gândurilor bune, până în 8 martie

Pomul gândurilor bune se află în ograda unui om bun

Pomul gândurilor bune este proiectul derulat în Muzeul în aer liber. După cum îi șade bine gospodarului vrednic, pomul se află într-o ogradă de om bun. Mai precis,…

”Pentru următoarele două săptămâni, gândurile bune se vor așterne (la propriu!) în Muzeul ASTRA. Am ales ca locație gospodăriile din sectorul textil al Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului, în care pe vremuri se obținea firul de mătase. Aici toți cei care vor identifica un stâlp tradițional de răsucire a firelor în care puteți confecționa un fir de Mărțișor. Apoi, până la fapte bune puteți scrie gânduri (tot) bune pe cartonașele special agățate în ,,Pomul gândurilor bune” pe care-l veți recunoaște cu ușurință.”, transmit reprezentanții Muzeului ASTRA.

Acest proiect se desfășoară în Muzeul ASTRA în perioada 24 februarie – 8 martie 2024, zilnic, între orele 10.00-17.00. Accesul este în baza biletului de intrare sau abonamentului, iar harta cu traseul este disponibilă la intrarea principală în muzeu, la caseria de bilete.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top