Polițiștii sibieni au protestat la Prefectură timp de 2 ore

Polițiștii au fost susținuți și de pensionarii MAI

Polițiștii alături de pensionarii din cadrul MAI au protestat miercuri și la Sibiu. Peste 50 de persoane au cerut guvernanților să le fie actualizate salariile în baza legii 153/2017.

politistii

Polițiștii sibieni au protestat la Prefectură timp de 2 ore

”Reamintim că revendicările noastre nu au ca obiect creșteri salariale, ci doar respectarea de catre guvernanți a prevederilor Legii 153/2017, acordarea compensației de risc în contextul pandemiei Covid-19, dar și eliminarea inechităților din sistemul de pensii MAI.” au transmis reprezentanții DECUS.

După formula actuală de calul a salariului unui agent, acesta are echivalentul salariului minim pe economie stabilit la 600 lei. Restul de bani până la salariul minim național se regăsesc în mai multe sporuri.

Mai multe detalii în VIDEO

Manifestații de protest au avut loc simultan între orele 10-12 în fața sediilor Prefecturilor Sibiu, Galați, Botoșani, Timis, Satu Mare, Maramureș, Bihor, Olt, Mehedinți și Gorj.

Polițiștii sibieni au protestat la Prefectură timp de 2 ore Polițiștii sibieni au protestat la Prefectură timp de 2 ore Polițiștii sibieni au protestat la Prefectură timp de 2 ore


Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro


 

Scroll to top