Piața Transilvania – Producătorii locali pot depune dosarele

Piața Transilvania – semestrul al doilea 2021

CJ Sibiu organizează selecția dosarelor pentru producătorii locali care vor vinde în Piața Transilvania de la 1 iulie.

În perioada 02-15 iunie 2021 producătorii trebuie să depună dosarele

Consiliul Județean Sibiu invită producătorii locali să depună solicitările pentru semestru al II lea al anului 2021, în vederea contractării unui punct de vânzare în cadrul Pieței Transilvania.

Producătorii locali pot depune dosarele în perioada 02 – 15 iunie. Acestea se depun la Centrul de Informații pentru Cetățenii din cadrul Consiliului Județean Sibiu, strada G-ral. Ghe. Magheru nr. 14. De asemenea, documentele pot fi transmise scanate pe adresa de e-mail: dezvoltare@cjsibiu.ro.

Piața Volantă Transilvania are o capacitate de 200 de locuri, împărțite pe următoarele sectoare: Carmangerie, Lactate/ Ouă – 65 locuri, Legume , Fructe și Miere – 84 de locuri, Panificație și Băuturi Tradiționale 45 de locuri.
Pe lângă cele 3 mari sectoare piața are și o insulă de promovare dedicată micilor meșteșugari, elevilor școlilor din județ care confecționează obiecte de artizanat, grupurilor de producători, precum și evenimentelor care pun în valoare tradițiile populare locale și cântecul popular, acțiuni desfășurate de grupuri folclorice din localitățile județului Sibiu.

Lista documentelor necesare sunt publicate pe site-ul Consiliului Județean Sibiu, la rubrica Piața Volantă Transilvania: https://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2017/04/H.-270-A.pdf

Evaluarea și selecția producătorilor se vor realiza conform Regulamentului de Organizare și Funcționare al Pieței Volante Transilvania, aprobat prin HCJ 270/17.12.2020.

Lista producătorilor selectați va fi publicată pe site-ul Consiliului Județean Sibiu în data de 24 iunie 2021.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top