Piano Rocks, la a 8-a ediție

S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Piano Rocks!

Cătălina Leonte și Michael Ahlin, membrii formației suedeze Lost Domain, sunt invitații speciali ai ediției din 2021 a proiectului Piano Rocks. Publicul va putea asculta reinterpretări inedite ale unor piese semnate de Metallica, Green Day, Muse, Queen, Pink Floyd, Led Leppelin și, desigur, Lost Domain! Concertul este programat duminică, 19 decembrie 2021, la Centrul Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu, cu începere de la ora 19. Biletele s-au pus în vânzare pe platforma iabilet.ro

Ca în fiecare an, rolul de solist în concert îi revine pianistei Monica Florescu, alături de care se va afla Gabriel Barani (percuție), dansatori ai Teatrului de Balet Sibiu și 4Tune Quartet din Brașov. Dacă în 2020 ”Piano Rocks” s-a desfășurat, în premieră, în aer liber, pentru anul acesta premiera o constituie participarea unor muzicieni din afara țării. Publicul îi va putea urmări pe Cătălina Leonte (voce) și Michael Ahlin (chitară) – membrii formației suedeze de rock progresiv Lost Domain.

Cătălina Leonte: ”Este un vis devenit realitate: să cânt alături de artiști consacrați din România! Este o dorință magică din sufletul meu de copil, un vis care se va împlini chiar în apropierea Crăciunului. Chiar dacă am plecat de mică din România, sunt mândră că sunt româncă și sunt atât de bucuroasă că publicul drag din Sibiu va fi alături de mine. Împreună vom crea o seară de neuitat care să ne umple sufletele cu fericire. Muzica unește suflete și sufletul meu va vibra în acest spectacol alături de sufletele voastre. Invitația organizatorilor mă onorează, simt că mă întorc acasă, în familia mare a publicului drag din România și știm cu toții câtă iubire și bucurie simți când poți oferi familiei o bucățică din pasiunea și sufletul tău!”

Spectacol muzical realizat prin combinarea muzicii rock cu muzica clasică și acordurile pianului, ”Piano Rocks” propune publicului sibian compoziții din repertoriul pop-rock internațional, reorchestrate, într-o formă inedită.

”Ne-am dorit mult să organizăm și anul acesta Piano Rocks, chiar dacă a fost mai greu decât în 2020. Participarea unor artiști din afara țării, în condițiile de siguranță sanitară din această perioadă, ne-au determinat să amânăm de două ori evenimentul însă, iată, acum avem certitudinea că ne vom reîntâlni cu publicul în luna decembrie, în preajma Sărbătorilor de iarnă!”a declarat Laurențiu Străuț, organizatorul evenimentului.

Biletele s-au pus în vânzare online, pe platforma iabilet.ro. Prețul unui bilet este de 50 de lei.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top