Percheziții DIICOT la 2 bărbați din Sibiu

Percheziții la persoane bănuite operațiuni cu produse sesceptibile a avea efecte psihoactive

Perchezițiile domiciliare s-au efectuat în județul Sibiu, la persoane bănuite de efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive. Cele 2 percheziții au fost făcute de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu.

Din cercetări a reieșit că, din anul 2021 și până în prezent, persoanele cercetate ar fi comercializat substanțe psihoactive mai multor consumatori din municipiul Sibiu și din localitățile învecinate, Cisnădie, Șelimbăr, Ocna Sibiului și Orlat.

Astfel, 2 bărbați, în vârstă de 27 și 32 de ani, ambii din județul Sibiu, bănuiți de săvârșirea acestor infracțiuni, au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

În cadrul perchezițiilor, polițiștii de la combaterea criminalității organizate au ridicat mijloace de probă, constând în pliculețe transparente ce conțin substanțe psihoactive, porționate pentru vânzare, sume de bani, cântare electronice și telefoane mobile utilizate în activitatea infracțională.

La activirăți au participat polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, precum și echipe de intervenție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top