Ocna Sibiului. Peste 1000 de vizitatori în weekend

Ocna Sibiului și-a deschis lacurile pentru toată lumea

Ocna Sibiului este cunoscută în țară, dar și în Europa, pentru lacurile naturale sărate. Litoralul Ardealului, cum mai sunt denumite lacurile de la Ocna Sibiului, este locul unde oamenii vin pentru minunile terapeutice.

VIDEO Atmosfera din weekend de la Ocna Sibiului

În acest weekend s-a permis oficial accesul vizitatorilor. Peste 1000 de sibieni și turiști au venit la Ocna Sibiului. Cei mai curajoși au intrat în lacuri și au simțit pe pielea lor fenomenul de heliotermie.

Printe cei prezenți în acest sfârșit de săptămână la bălăceală, am întâlnit un grup format din sibieni, bucureșteni și amicii lor din Germania.

”Am așteptat cu nerăbdare să se deschidă lacurile. Anii trecuți veneam pe la 1 Mai, dar este bine și acum. Ne bucurăm de sare, nămol, de soare și de o bere alături de prietenii dragi.”, ne spunea Andrei.

”Apa este caldă! Ne place să venim în fiecare săptămână. Venim din județul Hunedoara, ca să ne putem bucura de apa sărată.”, ne-a spus Marcela

Stațiunea Ocna Sibiului se află la 15 km de municipiul reședință de județ. Complexul Lacurilor Naturale pune la dispoziția vizitatorilor pe langa lacurile sărate și o piscină cu apă sărată pentru copii, piscine cu apa dulce, locuri de joacă pentru copii, filigorii, dușuri cu apă rece și caldă, terase, două parcări supravegheate cu camere video.

În perioada 01.05 – 27.05.2022, accesul este permis între orele 07-18, contra unui bilet de 15 lei/adult, copiii intră gratuit. Gratuită este și parcarea. Între orele 18 și 20, accesul tuturor este gratuit.

Lista completă a tarifelor de acces în zona Lacurilor Naturale Ocna Sibiului, o puteți consulta aici.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top