Mocănița copiilor, marți 1 iunie

Mocănița va circula marți, 1 iunie, iar de ziua lor, copiii vor călători gratuit!

Biletele pentru adulți se pot cumpăra de aici: https://sibiuagnitarailway.com/product-category/bilete-calatorie/?fbclid=IwAR2UkRkFizDJ5yfEZR_niGWjUcQs2MB4naIkAnLrg7LaT0T5Pf267Tq0pbE

Mocănița va circula pe relația Hosman – Cornățel și retur, la trenul cu plecare la ora 09:45 din stația Hosman, în data de 1 iunie 2021.

Durata călătoriei este de aproximativ 2 ore, în stația Cornățel trenul face pauză 30 de minute pentru manevrele de întoarcere a garniturii.

”Vă rugăm să țineți cont de faptul că nu vă putem garanta că toate persoanele pentru care achiziționați bilete vor avea locuri alăturate în tren. Dacă sunteți un grup mărișor, vă recomandăm să veniți din timp în stația de plecare pentru a ocupa locuri alăturate. Biletele se primesc la îmbarcarea în tren. Vă rugăm să nu întârziați, trenul va pleca la ora precizată!”, au transmis volutarii de la Asociația Prietenii Mocăniței.

Vagon pentru biciclete

Pentru că Asociația Prietenii Mocăniței susțin mobilitatea sustenabilă și turismul ecologic, încurajează vizitarea văii Hârtibaciului cu bicicleta – în acest sens, la trenul din dotare se atașează un vagon numai și numai pentru transportul bicicletelor.

”Fie că veniți special pentru mocăniță cu bicicleta, sau că sunteți în ciclo-trecere prin vale, de acum o puteți lua cu voi pe tren și vă puteți continua itinerarul la capătul traseului.”, au transmis volutarii de la Asociația Prietenii Mocăniței.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top