Mașinile abandonate, scoase la licitație. Ofertele se depun din 10.11

Mașinile abandonate pe domeniul public aduc bani la buget

Mașinile abandonate și fără stăpân, ridicate de pe domeniul public și trecute în proprietatea municipalității se scot la licitație de către Primăria Sibiu, prin Serviciul Domeniul Public. Cele 31 de mașini se vând ca fier vechi.

Procedura va fi deschisă persoanelor fizice și juridice care dețin autorizație de mediu pentru dezmembrarea autovehiculelor. Cei interesați pot cumpăra caietul de sarcini începând din 9 noiembrie, ora 09.00, iar ofertele se vor putea depune în perioada 10 – 25 noiembrie (ora 12.00) la Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public și Privat al municipiului Sibiu, cu sediul în Sibiu, Piața Mică, nr. 22. Deschiderea ofertelor va avea loc în data de 28 noiembrie, ora 11.00.

Mai multe detalii despre această licitație găsiți pe site.

Precizăm că în acest an s-a mai organizat o astfel de procedură pentru valorificarea ca deșeuri de fier vechi a altor 45 autovehicule, suma obținută fiind de 62.440 lei.

Primăria continuă astfel demersurile pentru eliberarea spațiilor de parcare sau a altor terenuri publice de mașinile abandonate de domeniul public. În paralel cu aceste licitații de valorificare, Serviciul de Administrare a Domeniului Public continuă să identifice, să someze proprietarii și să ridice din teren astfel de vehicule care ocupă domeniul public.

Pentru mai multe informații din Sibiu, vizitați site-ul nostru www.opiniadesibiu.ro.
Scroll to top